flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № Б24/40/15/176/02 за заявою за заявою Української державної інноваційної компанії в особі Дніпропетровського регіонального відділення, м. Дніпропетровськ

25 червня 2020, 17:20

учасники у справі № Б24/40/15/176/02 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства “Дніпродзержинський автомобільний завод” - Кам'янська міська рада Дніпропетровської області, Приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Шевцов Ігор Вікторович, ТОВ "Техно Сіті", ТОВ "Київ Інвест Девелопмент Груп", ТОВ "Мотор Сіті Офіс" 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 24.06.2020р.: 

Керуючись ст.ст.59, 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст.234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд - 

УХВАЛИВ: 

Клопотання ліквідатора ВАТ "Дніпродзержинський автомобільний завод” арбітражного керуючого Мензаренко Ю.М. № Б/24/40/15/176/02-4/06 від 22.06.2020 про скасування арешту майна накладеного на майновий комплекс за адресою: Дніпропетровська область, м.Кам'янське, вул.Стасова, буд.79А, (реєстраційний номер нерухомого майна 123215112104, загальна площа 12906,9 кв.м.) та виключення запису про обтяження з державного реєстру прийняти до розгляду в судовому засіданні, яке призначено на 08.07.2020р. о 10:00.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2-201.

Зобов’язати:

Ліквідатора - надати суду нормативне та документальне обґрунтування заявленого клопотання про скасування арешту майна, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Кредиторів, учасників провадження по справі - надати суду заперечення на заявлену ліквідатором клопотання про скасування арешту майна, докази направлення заперечення всім учасникам провадження у справі про банкрутство надати суду.

Зобов'язати ліквідатора повідомити всіх виявлених кредиторів, учасників провадження по справі про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

  Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвали, постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями). 

Ухвала підписана - 24.06.2020р.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці. 

        Суддя                                                                                                              І.В.Владимиренко