flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! ТОВ ФК "ФакторингСистем" справа №904/9932/16, Суддя Владимиренко І.В.

17 червня 2020, 14:24

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/9932/16 за заявою  приватного акціонерного товариства "ВТБ БАНК", м. Київ до боржника Приватного акціонерного товариства "ДНІПРОВСЬКИЙ ЗАВОД МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ"(м. Кам'янське, Дніпропетровської області, пр. Аношкіна, 179, код ЄДРПОУ 31980517) про визнання банкрутом

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 15.06.2020 року:

Керуючись ст.ст. 48, 49 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 121, 216 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

 

УХВАЛИВ:

 

Подання Південно - Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) № 02/17.16-34/26619 від 03.06.20р. про надання дозволу державному виконавцю Південного відділу держаної виконавчої служби у місті Кам'янське Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) на звернення стягнення на нерухоме майно підприємства-боржника Приватне акціонерне товариство "ДНІПРОВСЬКИЙ ЗАВОД МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ" за вимогами, на яке не поширюється дія мораторію прийняти до розгляду, в судовому засіданні яке відкладено на 23.06.2020р. о 10:00год.

Зобов'язати:

Південно - Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) - надати суду нормативне та документальне обґрунтування поданого подання, надіслати дане подання всім учасника по справі про банкрутство, докази надсилання надати суду.

Розпорядника майна, кредиторів та боржника - надати суду заперечення на подане Південно - Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Дніпро) подання про звернення стягнення.

Розпорядника майна - повідомити всіх учасників провадження у справі про банкрутство про день та час призначеного судового засідання, докази повідомлення надати суду.

 

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство та представника Південно - Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)  визнати обов'язковою.

 

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана - 15.06.2020р.

 

Копію ухвали надіслати: кредитором, розпоряднику майна, боржнику, Національному Банку України, ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, Кам'янській міській раді Дніпропетровської області, Південно - Східному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Дніпро), ТОВ "ФК "Факторинг Сістем".

 

Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України. 

.  

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко