flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариства з обмеженою відповідальністю "ДІМАКС";ТОВ ФК "Ассісто";Приватне підприємство "СТІРАКС";Товариства з обмеженою відповідальністю"ГРІНЯРД"; Товариства з обмеженою відповідальністю "ГРАНД ТЕХНІКС" справа №904/9796/17, Суддя Владимиренко І

12 червня 2020, 16:58

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/9796/17 Кредитори:

  1. Приватне підприємство "СТІРАКС", м. Дніпро                           
  2. Товариство з обмеженою відповідальністю "ГРАНД ТЕХНІКС", м. Харків
  3. Публічного акціонерного товариства "Всеукраїнський Акціонерний Банк" в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ "ВіЕйБі Банк" Славкіної М.А., м. Київ

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "ДІМАКС" (49000, м. Дніпро, вул. Ударників, 27; ЄДРПОУ 30663741)

про визнання банкрутом 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 10.06.2020 року:

Керуючись ст.ст. 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд - 

УХВАЛИВ: 

Заяву ТОВ "Фінансова компанія "Ассісто" № б/н від 03.06.20р. про заміну кредитора правонаступником прийняти до розгляду в судовому засіданні, яке відкладено на 16.06.2020р. о 12:15год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2-201.

Зобов'язати:

ТОВ "Фінансова компанія "Ассісто" - надати суду нормативне та документальне обґрунтування заявленої заяви (оригінали доданих до заяви документів для огляду судом) та докази направлення даної заяви учасникам провадження у справі.

Ліквідатора та кредиторів - надати суду заперечення стосовно заявленої ТОВ "Фінансова компанія "Ассісто" заяви про заміну кредиторів првонаступником.

Ліквідатора - повідомити учасників провадження у справі про банкрутство та ТОВ "Фінансова компанія "Ассісто" про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

 

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство, ТОВ "Фінансова компанія "Ассісто"  визнати обов'язковою.

Ухвали, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана 10.06.2020 року.

Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору, ТОВ "Фінансова компанія "Ассісто".

Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України..  

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко