flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариства з обмеженою відповідальністю "Діалог-плюс"; Мазур В’ячеслава Валерійовича; Товариства з обмеженою відповідальністю "СИНТИЗ"; Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП" ; Милащенка Г.В. справа №904/9358/17, Суддя Вла

09 червня 2020, 17:38

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/9358/17 Кредитори:

  1. Мазур В’ячеслав Валерійович, м. Дніпро
  2. Товариство з обмеженою відповідальністю "Енерджі Трейд Груп", м. Київ

3.Товариство з обмеженою відповідальністю "СИНТИЗ", м.Синельникове Дніпропетровська область

Боржник: Публічне акціонерне товариство "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ" (52500, Дніпропетровська область, м. Синельникове, вул. Кирпична, буд. 13, код ЄДРПОУ 00290475)

про визнання банкрутом

 

учасник по справі Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 02.06.2020 року:

Керуючись ст.ст. 1, 28, 29 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, Перехідними положеннями Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 52, 119, 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

 

УХВАЛИВ:

 

Клопотання представника кредитора Мазура В.В. - адвоката Мельничука В.Ю. № 26 від 01.06.20р. про перенесення розгляду справи №904/9358/17 та продовження строку процедури санації ПАТ "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ", повноваження керуючого санацією ПАТ "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ" Милащенко Г.В. та розпорядника майна арбітражного керуючого Зибіна Антона Олександровича, свідоцтво №71 від 08.02.13р. до дати судового засідання задовольнити.

Клопотання керуючого санацією № 01/06 від 01.06.20р. про відкладення розгляду справи та продовження строку процедури санації боржника до дати наступного судового засідання задовольнити.

Клопотання керуючого санацією ПАТ "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ"  Милащенко Г.В. № 28/1 від 28.02.2020р. про продовження процедури санації ПАТ "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ" на шість місяців задовольнити частково.

Відкласти судове засідання суду на 08.07.2020р. о 11:30год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2-201.

Продовжити строк процедури санації ПАТ "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ", повноваження керуючого санацією ПАТ "СИНЕЛЬНИКІВСЬКА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ" Милащенко Г.В. та розпорядника майна арбітражного керуючого Зибіна Антона Олександровича, свідоцтво №71 від 08.02.13р. до дати судового засідання 08.07.2020р.

Зобов’язати:

Керуючого санацією - надати суду детальний звіт керуючого санацією відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" щодо виконання плану санації, рішення комітету кредиторів щодо подальшої процедури боржника.

Розпорядника майна - повідомити всіх виявлених кредиторів про час та місце судового засідання, докази повідомлень, надати суду.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена у 10-ти денний строк до Центрального апеляційного господарського суду через господарський суд Дніпропетровської області.

Ухвала підписана 03.06.2020р.

Копію ухвали надіслати: кредиторам, боржнику, розпоряднику майна, керуючому санацією, Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Відповідно до ч. 9 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

  

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко