flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариства з обмеженою відповідальністю "Консалтингова компанія "Комплексні рішення"(49000, м. Дніпро, вул. Панікахи, буд.20, код ЄДРПОУ 37625828) (справа №904/2027/20), Суддя Владимиренко І.В

18 травня 2020, 15:32

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/2027/20 за заявою  Державного підприємства "Національний центр Олександра Довженка" (03040, м. Київ, вул. Васильківська, 1, код ЄДРПОУ 22928085) до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Консалтингова компанія "Комплексні рішення" (49000, м. Дніпро, вул. Панікахи, буд.20, код ЄДРПОУ 37625828) про визнання банкрутом Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 04.05.2020 року:

Керуючись ст. ст.2, 28, 35 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Державного підприємства "Національний центр Олександра Довженка" (03040, м. Київ, вул. Васильківська, 1, код ЄДРПОУ 22928085) про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Консалтингова компанія "Комплексні рішення" (49000, м. Дніпро, вул. Панікахи, буд.20, код ЄДРПОУ 37625828) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 26.05.2020р. о 12:15год. в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 2-201.

Зобов’язати ініціюючого кредитора ДП "Національний центр Олександра Довженка" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду оригінали документів, доданих до заяви про відкриття провадження (для огляду у судовому засіданні), докази відсутності спору про право щодо вимог, які є підставою для  подачі заяви про відкриття  провадження  у справі.

Зобов’язати боржника ТОВ "Консалтингова компанія "Комплексні рішення" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду відзив на заяву кредитора, докази в обґрунтування заперечень, докази щодо відсутності спору про право по вимогах, заявлених  кредитором, баланс на останню звітну дату, докази оплати заборгованості, копію статуту.

Зобов'язати Голосіївський районний ВДВС міста Києва ГТУЮ у місті Києві та Шевченківський ВДВС міста Дніпра ГТУЮ у Дніпропетровській області – надати довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Арбітражних керуючих Гелашвілі О.О., Козлова В.О., Тритяченко О.В. на протязі трьох днів з дня отримання даної ухвали -  надати суду заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” разом з копією договору страхування ризиків його діяльності (оригінал для огляду в судове засідання) та копію ліцензії (свідоцтво).

Визнати обов’язковою явку в підготовче засідання арбітражних керуючих Гелашвілі О.О., Козлова В.О., Тритяченко О.В., представників ініціюючого кредитора та боржника.

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражним керуючим Гелашвілі О.О., Козлову В.О., Тритяченко О.В.; Голосіївському районному ВДВС міста Києва ГТУЮ у місті Києві, Шевченківському ВДВС міста Дніпра ГТУЮ у Дніпропетровській області; державному реєстратору Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Ухвала набирає законної сили з 13.05.2020р. та не підлягає оскарженню.

Також, господарський суд Дніпропетровської області зазначає, що з 17.06.2013 р. у господарському суді Дніпропетровської області запроваджено реалізацію проекту щодо надсилання судом електронних документів учасникам судового процесу із застосуванням автоматизованої системи документообігу суду, відповідно до Тимчасового регламенту обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 07.09.2012 року №105.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

Суддя

 

 І.В.Владимиренко