flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Приватної організації "Українська ліга авторських і суміжних прав", Товариства з обмеженою відповідальністю "МИШІ" та Третої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на боці Відповідача Міністерство розвитку економіки, торгівл

30 квітня 2020, 12:38

в провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Кесі Н.Б., перебуває справа №904/640/20 За позовом Приватної організації "Українська ліга авторських і суміжних прав", м.Київ до Товариства з обмеженою відповідальністю "МИШІ", м.Дніпро Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на боці Відповідача Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України,  м. Київ про стягнення 22995,24 грн   

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 23.04.2020 року:

Керуючись ст.ст. 177-185, 234, 235 ГПК  України, суд -

УХВАЛИВ:

Перенести розгляд справи на 14.05.2020 о 09 год. 30 хв.

Повідомити учасників справи, що судове засідання відбудеться 14.05.2020 о 09год.30хв. в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань №3-302 (3-й поверх) за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Зобов'язати Позивача - надіслати копію позовних матеріалів на адресу Третьої особи, докази направлення надіслати до суду до судового засідання;

- надати письмові пояснення з доказами направлення  копії пояснень на адресу сторін;

Зобов'язати Третю особу - надати письмові пояснення щодо суті спору.

Запропонувати учасникам справи надати суду інформацію щодо засобів зв`язку для оперативного інформування (електронна пошта, телефон, мобільний телефон, факс тощо).

Звернути увагу учасників справи на можливість розгляду справи за відсутності їх представників за наявними у справі матеріалами.

Повідомити учасників справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо), письмові та електронні докази на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або дистанційні засоби зв`язку, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису з урахуванням вимог Закону України "Про електронний цифровий підпис" та Закону України "Про електронні довірчі послуги".

Ухвала набирає законної сили відповідно до ст. 235  Господарського процесуального кодексу України і окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

 

 Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http//dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz.

Суддя

 

Н.Б. Кеся