flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний взяв участь у засіданні групи розробників курсу для суддів і кандидатів на посаду судді

19 лютого 2019, 16:34

18 лютого 2019 року відбулося перше засідання групи розробників з оновлення матеріалів курсу для суддів і кандидатів на посаду судді  «Дисциплінарна відповідальність судді».

Засідання проведено Національною школою суддів України спільно з українсько-канадським проектом підтримки судової реформи.

До групи розробників цього курсу увійшли член Вищої ради правосуддя Лариса Швецова, судді  Олександр Коротких (директор курсу), Ольга Шаповалова, Олександр Терлецький, Валентина Юрченко, Світлана Головчук, Юрій Черпак, Алла Котелевець, Валерія Бабко, Сергій Шинкоренко, працівники Національної школи суддів України Марина Самофал та Юлія Герус. 

Участь у засіданні взяв і суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний.

Учасниками заходу напрацювано нову структуру курсу для суддів і кандидатів на посаду судді, визначено мету цього курсу,  переглянуто матеріали курсу, що викладалися під час підготовки суддів і кандидатів на посаду судді, обговорено практику Вищої ради правосуддя щодо притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності, визначено змістовні блоки нового курсу та подальші кроки для його розробки.

 

За матеріалами

Національної школи

суддів України