flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпропетровський окружний господарський суд зареєстровано як юридичну особу

27 червня 2018, 15:03

Дніпропетровський окружний господарський суд зареєстровано як юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

  Новоутворений суд покликаний забезпечити здійснення правосуддя в межах відповідного округу, що включатиме місто Дніпро і Дніпропетровську область.

  Наразі свою діяльність щодо провадження правосуддя на вказаній адміністративно-територіальній одиниці продовжує здійснювати Господарський суд Дніпропетровської області.  

  Почне свою роботу новоутворений Дніпропетровський окружний господарський суд з дня опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови цього суду про початок роботи новоутвореного суду відповідно до ч. 6 ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів». 

 Довідково: на виконання Указу Президента «Про ліквідацію місцевих господарських судів та утворення окружних господарських судів» від 29 грудня 2017 року №453/2017 мають бути ліквідовані господарські суди та утворені нові окружні господарські суди.