flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Господарського суду Дніпропетровської області взяли участь у заходах, організованих Національною школою суддів України

22 березня 2018, 10:27

15 березня 2018 року в м. Дніпрі проведено тренінг на тему «Комунікативна діяльність судів».

Захід проведено Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України в межах підготовки суддів місцевих загальних судів.

Під час навчання судді заслухали лекцію щодо налагодження зв’язку з громадськістю в суді; обговорили проблемні питання щодо внутрішньої і зовнішньої комунікації; розглянули демократичні стандарти взаємодії судів із засобами масової інформації, а також процес організації спілкування в умовах конфлікту тощо.

В якості викладача участь у тренінгу взяв суддя-спікер Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний.

 

16 березня 2018 року в м. Дніпрі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для суддів місцевих і апеляційних господарських судів на тему: «Виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції».

В якості викладача було запрошено суддю, кандидата юридичних наук Ларису Трофімову, яка розглянула з учасниками семінару актуальні питання щодо запобігання і виявлення корупційних правопорушень і правопорушень, пов’язаних з корупцією, розповіла про механізми дотримання законодавства щодо уникнення конфлікту інтересів.

Також, під час навчання були обговорені особливості  заповнення е-декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, проведено аналіз типових помилок при заповненні декларацій і зосереджено увагу слухачів на відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

У наведеному заході взяла участь суддя Господарського суду Дніпропетровської області Вікторія Бєлік.