flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Фещенко Юлія Віталіївна провела «Урок справедливості» для учнів 7-В класу Дніпровського ліцею №67 «ДЖЕРЕЛО»

13 травня 2024, 18:58

«Урок справедливості» для учнів 7-В класу Дніпровського ліцею №67 «ДЖЕРЕЛО» на запрошення класного керівника Воробей Олени Анатоліївни та батьків провела сьогодні суддя Господарського суду Дніпропетровської області Фещенко Юлія Віталіївна, яку супроводжувала прес-секретар суду Макашова Анастасія.

Діти переглянули мультфільм «Кінь проти Хомʼяка», після чого спробували себе у ролі справжніх суддів, розвʼязуючи спір між героями.

Дискусія виявилася дуже жвавою, а доводи сторін переконливими. З рішенням справедливого судді Черепахи погодилися майже усі, адже воно є законним і справедливим.

Поговорили також про роль та повноваження суддів, символи та атрибути судової влади.

На згадку про зустріч зробили багато фото, діти отримали наліпки з героями мультфільму за активність та дипломи про участь в уроці Справедливості.

Коротке відео з уроку доступно за посиланням: https://youtu.be/tohuTNTdoWU?si=IjkVbbqO5j2jTlO1

Домовилися, що наступна зустріч відбудеться у приміщенні суду і цікаве спілкування буде продовжено, адже тепер учні 7-В класу є членами Клубу "Справедливці".

Дякуємо Збройним Силам України за мирне небо та можливість провести захід, батькам та вчителю - за запрошення та чудових розумних діток!

Захід проведено в рамках Всеукраїнської акції «Урок справедливості», ініційованої Асоціація розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України Прес-служба Ради суддів України (рішення РСУ від17.09.2018 №59) в рамках реалізаціі грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку(USAID) «Нове правосуддя».

Працюємо спільно далі заради Перемоги та світлого майбутнього наших діток!

#арссу #справедливці