flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників по справі № 904/4841/22.

11 вересня 2023, 13:47

До Уваги учасників по справі № 904/4841/22.

 

Ухвалою господарського суду від 06.09.2023

Клопотання розпорядника майна від 31.08.2023р. про припинення повноваження керівника ТОВ "УКРАЇНКА" Строган Костянтина Сергійовича та покладання виконання обов'язків керівника ТОВ "УКРАЇНКА" на розпорядника майна ТОВ "УКРАЇНКА" арбітражного керуючого Микитюка Анатолія Івановича прийняти до розгляду в судовому засіданні, яке призначено на 12.09.2023р. о 10:40год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань № 3-308, за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Залучити до участі керівника ТОВ "УКРАЇНКА" громадянина Строган Костянтина Сергійовича, як учасника у справі № 904/4841/22 про банкрутство ТОВ "УКРАЇНКА" (52313, Дніпропетровська область, Криничанський район, село Українка, вулиця Шевченка, будинок 66, код ЄДРПОУ 30791393).

Зобов'язати:

Розпорядника майна - надати нормативне та документальне обґрунтування заявленого клопотання.

Кредитора та боржника - надати суду заперечення на подане розпорядником майна клопотання про припинення повноваження керівника ТОВ "УКРАЇНКА" Строган Костянтина Сергійовича та покладання виконання обов'язків керівника ТОВ "УКРАЇНКА" на розпорядника майна ТОВ "УКРАЇНКА" арбітражного керуючого Микитюка Анатолія Івановича.

Керівника ТОВ "УКРАЇНКА" громадянина Строган Костянтина Сергійовича - надати суду заперечення (пояснення) на подане розпорядником майна клопотання про припинення повноваження керівника ТОВ "УКРАЇНКА" Строган Костянтина Сергійовича та покладання виконання обов'язків керівника ТОВ "УКРАЇНКА" на розпорядника майна ТОВ "УКРАЇНКА" арбітражного керуючого Микитюка Анатолія Івановича.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство та громадянина Строган Костянтина Сергійовича визнати обовязковою.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко