flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників по справі № 904/1012/14.

11 вересня 2023, 13:45

До Уваги учасників по справі № 904/1012/14.

 

Ухвалою господарського суду від 06.09.2023

Усне клопотання представників АТ "Укрексімбанк" про проведення наступного судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Відкласти судове засідання з розгляду клопотання ліквідатора №02-16/136 від 27.07.23р. про погодження умов продажу майна ПАТ "Веста - Дніпро", яке знаходиться в заставі АТ “Укрексімбанк” (заставодержатель - 1) та ТОВ “АК ГРУП 1” (заставодержатель - 2), на наступних умовах: Перший аукціон: Склад майна (лот №1) - частка ПАТ "Веста - Дніпро" в статутному капіталі, ТОВ "Веста Індастріал", яка складає 91,974 %. Початкова вартість лота№1: 5 240,00 грн. (п'ять тисяч двісті сорок гривень 00 коп.) без ПДВ. Крок аукціону 1%. Без можливості зниження ціни на 20.09.2023р. о 11:00год.

Судове засідання відкладене на 20.09.2023р. о 11:00год., відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань № 3-409 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1 в режимі відеоконференції за допомогою системи "EasyCon" (https://vkz.court.gov.ua).

Роз`яснити учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні йому необхідно:

- зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов'язати:

АТ "Укрексімбанк" - надати суду у разі наявності додаткових заперечень, доводів, пояснень на клопотання ліквідатора про визначення умов продажу майна банкрута та на запропоновані АТ "Укрексімбанк" умови продажу заставного майна ПАТ “Веста-Дніпро” з доказами направлення всім учасникам провадження у справі про банкрутство.

ТОВ “АК ГРУП 1” - надати суду заперечення, доводи, пояснення на клопотання ліквідатора про визначення умов продажу майна банкрута та на запропоновані АТ "Укрексімбанк" умови продажу заставного майна ПАТ “Веста-Дніпро” з доказами направлення всім учасникам провадження у справі про банкрутство.

Ліквідатора - надати суду заперечення на запропоновані АТ "Укрексімбанк" умови продажу заставного майна ПАТ “Веста-Дніпро” з доказами направлення всім учасникам провадження у справі про банкрутство, повідомити всіх учасників провадження у справі про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Кредиторів - надати суду заперечення на клопотання ліквідатора про визначення умов продажу майна банкрута, надати суду заперечення на запропоновані АТ "Укрексімбанк" умови продажу заставного майна ПАТ “Веста-Дніпро” з доказами направлення всім учасникам провадження у справі про банкрутство.

Явку в судове засідання 20.09.2023р. учасників провадження у справі про банкрутство та ліквідатора визнати обов'язковою.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та не підлягає оскарженню.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко