flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників провадження у справі № 904/2104/19.

16 червня 2023, 16:00

До Уваги учасників провадження у справі № 904/2104/19.

 

Ухвалами господарського суду від 16.06.2023

Прийняти заяву представника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях про визнання наказу Господарського суду Дніпропетровської області від 24.01.2023 №904/2104/19 про зобов'язання Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях прийняти об'єкти державної власності, що обліковуються на балансі Публічного акціонерного товариства “Дніпровський металургійний комбінат” таким, що  не підлягає виконанню - до розгляду.

Призначити заяву представника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях про визнання наказу Господарського суду Дніпропетровської області від 24.01.2023 №904/2104/19 про зобов'язання Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській,  Запорізькій та Кіровоградській областях прийняти об'єкти державної власності, що обліковуються на балансі Публічного акціонерного товариства “Дніпровський металургійний комбінат” таким, що  не підлягає виконанню - до розгляду у судовому засіданні на  22.06.2023р. о  11:00 год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань № 3-308, за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

До засіданні подати:

Представнику Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях - надати суду у разі наявності додаткове документальне обґрунтування поданої заяви.

Ліквідатору - письмові пояснення/заперечення на заяву представника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях про визнання наказу Господарського суду Дніпропетровської області від 24.01.2023 №904/2104/19 про зобов'язання Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській,  Запорізькій та Кіровоградській областях прийняти об'єкти державної власності, що обліковуються на балансі Публічного акціонерного товариства “Дніпровський металургійний комбінат” таким, що  не підлягає виконанню.

Явку в судове засідання ліквідатора та представника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях  визнати обов'язковою.

В разі неможливості забезпечити участь в судовому засіданні повноважних представників сторін повідомити господарський суд Дніпропетровської області відповідним зверненням.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та не підлягає оскарженню.

 

 

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко