flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги учасників провадження по справі № 29/5005/6325/2011

17 травня 2023, 16:57

До Уваги учасників провадження по справі № 29/5005/6325/2011

 

Ухвалою господарського суду від 16.05.2023

Клопотання представника ГУ ДПС у Харківській області від 15.05.23р. про відкладення розгляду справи на іншу дату та провести наступне судове засідання  в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення “EasyCon” - задовольнити.

Відкласти судове засідання з розгляду клопотання ТОВ "Голден Валлет" від 17.04.2023р. про заміну кредиторів - Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Поліс" (код ЄДРПОУ 38994463), Товариства з обмеженою відповідальністю "Смарт Есетс Менеджмент" (код ЄДРПОУ 39635576), Акціонерного товариства "ВТБ Банк" (код ЄДРПОУ 14359319) на правонаступника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Голден Валлет" (код ЄДРПОУ 40166142) на 07.06.2023р. о 10:30год.

Судове засідання відкладене на 07.06.2023р. о 10:30год., відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань №3-409 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1 в режимі відеоконференції за допомогою системи "EasyCon" (https://vkz.court.gov.ua).

Роз`яснити учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні йому необхідно:

- зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов`язати:

ТОВ "Голден Валлет" - надати суду всі документальні докази, що підтверджують відступлення ТОВ "Фінансова компанія "Поліс", ТОВ "Смарт Есетс Менеджмент", АТ "ВТБ Банк" права вимоги до боржника ТОВ "Голден Валлет" (оригінали документів для огляду), надати суду нормативне та документальне обґрунтування відступлення первісного кредитора АТ "ВТБ Банк" права вимоги до боржника до нового кредитора ТОВ "Голден Валлет", надати пояснення (заперечення) щодо поданого ліквідатором заперечення стосовно відступлення первісного кредитора ТОВ "Смарт Есетс Менеджмент" права вимоги до боржника до нового кредитора ТОВ "Голден Валлет".

Кредиторам  - надати суду заперечення на подане ТОВ "Голден Валлет" клопотання про заміну кредиторів.

Ліквідатора - надати суду нормативне та документальне обґрунтування відступлення первісного кредитора АТ "ВТБ Банк" права вимоги до боржника до нового кредитора ТОВ "Голден Валлет", повідомити всіх учасників провадження у справі про банкрутство про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Явку в судове засідання ліквідатора ТОВ "Таміра" арбітражного керуючого Леонова К.Ю. визнати обов'язковою.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та не підлягає оскарженню.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко