flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників провадження по справі №904/1012/14

20 квітня 2023, 16:22

До Уваги - Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Веста", м. Київ, Товариство з обмеженою відповідальністю "Закарпатлістранс", с. Верб'яж, Воловецький район, Закарпатська область, Товариство з обмеженою відповідальністю "Інкод", м. Дніпро, Товариство з обмеженою відповідальністю "Сіріус Екстружен", м. Хмельницький,  Товариство з обмеженою відповідальністю "Вестцентр", м. Київ,  Товариство з обмеженою відповідальністю "Нікопольські Труби - Транс", м. Нікополь Дніпропетровська область, Товариство з обмеженою відповідальністю "ХІМЕКС ПЛЮС", м. Маріуполь, Товариство з обмеженою відповідальністю "СКАЙ ПОЛІМЕР", м. Київ,  Товариство з обмеженою відповідальністю "Лоджистік технолоджис", м. Київ, Фізична особа - підприємець Ворона Микола Васильович, м. Черкаси, Відкрите акціонерне товариство "Тисайський хімічний комбінат", Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрінформтрейд", м. Луганськ, Товариство з обмеженою відповідальністю "Кільчень", м. Дніпро, Товариство з обмеженою відповідальністю "Паллет - Дніпро", м. Дніпро, Військова частина 3021, м. Дніпро, Публічне акціонерне товариство "Державний експортно - імпортний банк України" (АТ "Укрексімбанк"), м. Київ, Публічне акціонерне товариство "БТА Банк", м. Київ, Публічне акціонерне товариство "Всеукраїнський Акціонерний Банк", м. Київ, Публічне акціонерне товариство "Банк Кредит Дніпро", м. Дніпро, Публічне акціонерне товариство "ВТБ Банк", м. Київ, Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів, м. Дніпро, Приватне підприємство "ТРАНСЛОГІСТІК", м. Дніпро, Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕК БЛІЦ - ТРАНЗИТ", м. Дніпро, Державне підприємство "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. М.О. Макарова, м. Дніпро, Приватне підприємство "ТРАНС МОНІТОРІНГ УКРАЇНА", м. Дніпро, Дніпровська митниця, м. Дніпро, Товариство з обмеженою відповідальністю "ЮНІТРАНС ОПЕРАТОР", м. Київ, Товариство з обмеженою відповідальністю "ECOLIGHT ENERGY", Республіка Молдова, м. Кишинів,  Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Источник тока Курский", м. Курськ, Росія, Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Курський", м. Курськ, Росія, Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, м. Дніпро, Товариство з обмеженою відповідальністю “ФІНСТРИМ”, м. Київ,  Закрите акціонерне товариство "Рязанський завод по виробництву та обробці кольорових металів", м. Курськ, Росія, Комунальне підприємство "ДНІПРОВОДОКАНАЛ" Дніпропетровської міської ради,  м. Дніпро, Товариство з обмеженою відповідальністю "Веста Індастріал", м. Дніпро, Колективне підприємство "ПРОМРЕМОНТ", м. Костянтинівка Донецька область, Товариство з обмеженою відповідальністю "АК ГРУП 1", м. Харків по справі № 904/1012/14

Ухвалою господарського суду від 17.04.2023

Клопотання ліквідатора №02-16/120 від 14.04.2023 про продовження строку ліквідаційної процедури ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” та повноважень ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. на 6 місяців - прийнято до розгляду.

Відкладено судове засідання на 10.05.2023р. о 12:30год. з розгляду наступних документів:

- скарги представника АТ "Укрексімбанк" №.0000606/5735-23 від 24.02.23р. на дії та бездіяльність ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В., зменшення розміру основної грошової винагороди, відсторонення арбітражного керуючого Лукашука В.В. від виконання обов'язків ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО”, визначення ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” за допомогою автоматизованої системи;

- клопотання ліквідатора №02-16/120 від 14.04.2023 про продовження строку ліквідаційної процедури ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” та повноважень ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. на 6 місяців.

Судове засідання відкладене на 10.05.2023р. о 12:30год., відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань № 3-409 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1 в режимі відеоконференції за допомогою системи "EasyCon" (https://vkz.court.gov.ua).

Роз`яснено учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні йому необхідно:

- зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов'язано кредиторів - надати суду у разі наявності свої заперечення та пояснення на скаргу АТ "Укрексімбанк" на дії та бездіяльність ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. та на клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідаційної процедури ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” та повноважень ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. на 6 місяців.

Зобов'язано ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. в 10-ти денний строк направити на адреси всіх учасників провадження у справі про банкрутство копію клопотання №02-16/117 від 03.04.2023 про долучення до матеріалів справи документів з доданими до нього документами, додатки до заперечень №02-16/115 від 31.03.2023 проти скарги АТ "Укрексімбанк" на дії та бездіяльність ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В., докази направлення надати суду, надати суду свої обгрунтовані заперечення (пояснення) на подані АТ "Укрексімбанк" пояснення з доказами направлення на адресу всх учасників провадження у справі, надати суду обґрунтовані пояснення щодо не надання відповідей на адвокатські запита від 29.12.2022, 03.02.2023.

Явку в судове засідання 10.05.2023р. ліквідатора ПАТ “ВЕСТА-ДНІПРО” арбітражного керуючого Лукашука В.В. визнати обов'язковою.

В разі неможливості забезпечити участь в судовому засіданні повноважних представників сторін повідомити господарський суд Дніпропетровської області відповідним зверненням.

Господарський суд зазначає, що сторони мають право направляти всі звернення до господарського суду засобами електронного зв’язку.

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та не підлягає оскарженню.

 

Суддя

 

І.В. Владимиренко