flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників провадження по справі №904/5028/20 (203/1009/20)!

03 березня 2023, 14:27

В провадженні судді Господарського суду Дніпропетровської області Мартинюка С.В. перебуває справа №904/5028/20 (203/1009/20) за позовом Супрун Марини Вікторівни до відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю “Дельмар Люкс”, Державного реєстратора Комунального підприємства “Будинок юстиції” Дніпропетровської обласної ради” Єрмоленко Наталії Сергіївни, Обслуговуючого кооперативу “Житлово-будівельний кооператив “Сіті-Центр”, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю фірма “Консоль” про визнання права на частку, визнання незаконним та скасування рішення державного реєстратора, визнання майнового права, витребування майна в межах справи №904/5028/20 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Лофт Проперті" до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Дельмар Люкс" про визнання банкрутом.

Ухвалою господарського суду від 28.02.2023 відкладено підготовче засідання на 11.04.2023 о 10:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в кабінеті № 1-309 за адресою: вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49027.

Клопотання позивача Супрун Марини Вікторівни про витребування доказів - задоволено частково.

Витребувано повторно від Державної інспекції архітектури та містобудування в Дніпропетровській області (вул. Старокозацька, 52, м. Дніпро, 49000; е-mail: dnipro@diam.gov.ua) - зі справ ліквідованої Державної архітектурно-будівельної інспекції України та її територіального структурного підрозділу Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпропетровській області належним чином засвідчену копію проектної документації розташованого у м. Дніпрі будівельного об'єкту “Будівництво

торгівельно-ділового центру по просп. К. Маркса 72А (Кіровськ. р.) в межах наданої у користування земельної ділянки”, яка входить до реєстраційної справи цього будівельного об'єкту та подавалася забудовником для отримання Дозволу на виконання будівельних робіт.

Витребувано від Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України (вул. Солом'янська, 24, м. Київ, 03110; е-mail: tsdavo@arch.gov.ua) з архівних справ ліквідованої Державної архітектурно-будівельної інспекції України та її територіального структурного підрозділу Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпропетровській області належним чином засвідчену копію проектної документації розташованого у м. Дніпрі будівельного об’єкту “Будівництво торгівельно-ділового центру по просп. К. Маркса 72А (Кіровськ. р.) в межах наданої у користування земельної ділянки”, яка входить до реєстраційної справи цього будівельного об'єкту та подавалася забудовником в 2007 - 2008 роках для отримання Дозволів на виконання будівельних робіт й інших дозвільних документів.

Витребувано від арбітражного керуючого Черненченко Дениса Альбертовича (бул.Катеринославський, 2 офіс 610, м. Дніпро, 49044; е-mail: 3162414897@mail.gov.ua) належним чином засвідчену копію акту прийому-передачі, опису та/чи  іншого документу, що містить перелік та опис документів, які у процедурі банкрутства ТОВ “Дельмар Люкс” були передані арбітражному керуючому Черненченко Д.А., як розпоряднику майна та ліквідатору банкрута, від посадових осіб ТОВ “Дельмар Люкс”.

Уповноважити Супрун М.В. та/або її представника Сидоренко О.П. на вручення та одержання витребуваних документів від вищезазначених осіб та підприємств.