flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №904/1570/22 - Комунального підприємства "ЖОВТОВОДСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ" Дніпропетровської обласної ради та Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат"

05 серпня 2022, 09:39

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області перебуває справа №904/1570/22 за позовом Комунального підприємства "ЖОВТОВОДСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ" Дніпропетровської обласної ради до Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" про стягнення заборгованості за скид стічних вод з перевищенням допустимих концентрацій. Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 22.06.2022 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Справа  вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без виклику (повідомлення) учасників за наявними в матеріалах справи документами.

Відповідачеві  протягом 15 днів з дня одержання ухвали про відкриття провадження у справі, надати відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам ст.165 ГПК України,  а також докази на його обґрунтування, відповідно до вимог ч.6 ст. 165 ГПК України, копію відзиву завчасно направити/вручити Позивачеві, докази направлення/вручення надати суду.

Позивачеві протягом 5 днів з дня одержання відзиву на позовну заяву,  надати відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам ст.166 ГПК України, а також докази на її обґрунтування, відповідно до вимог ч.6 ст. 165 ГПК України, копію відповіді на відзив завчасно направити/вручити Відповідачеві, докази направлення/вручення надати суду.

Відповідачеві протягом 5 днів з дня одержання відповіді на відзив,  надати заперечення на відповідь на відзив, які мають відповідати вимогам ст.167 ГПК України,  а також докази на їх обґрунтування, відповідно до вимог ч.6 ст. 165 ГПК України, копію заперечень завчасно направити/вручити  Позивачеві, докази направлення/вручення надати суду.