flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Селянського (фермерського) господарства “Малий П.Г.” (справа №904/9210/21, суддя Новікова Р.Г.)

27 травня 2022, 17:03

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської перебуває справа №904/9210/21 за позовом Виконавчого комітету Зеленодольської міської ради м. Зеленодольськ до Селянського (фермерського) господарства “Малий П.Г.” про - припинення права постійного користування Селянського (фермерського) господарстві “Малий П.Г.” земельною ділянкою площею 30,00 гектарів (кадастровий №1220381100:01:001:0075); - скасування державного акту на право постійного користування землею серія ДП АП №000113 від 16.04.1998, виданого Малому Петру Григоровичу.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 26.05.2021 призначено підготовче засідання на 15.06.2022 об 11:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в залі судових засідань №3-207 (2-й поверх) за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Роз’яснити учасникам справи про наявність у них права:

- подати заяву про проведення підготовчого засідання без їх участі, закритті підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті або розгляд справи без їх участі на підставі поданих заяв по суті спору та доказів.

- подати пояснення, заяви чи клопотання на адресу суду (завчасно, до дати призначеного підготовчого/судового засідання): за допомогою електронної пошти: inbox@dp.arbitr.gov.ua; за допомогою сервісу "Електронний суд"; засобами поштового зв`язку: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

- подати заяву в порядку, передбаченому статтею 197 Господарського процесуального кодексу України, про участь у підготовчому/судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі, з використанням власних технічних засобів та електронного підпису.

Роз`яснити учасникам справи про необхідність повідомляти суд про причини можливої неявки представників у підготовчі/судові засідання.

Запропонувати учасникам справи надати суду інформацію щодо всіх наявних засобів зв`язку для оперативного повідомлення про дату, час та місце підготовчого/судового засідання у справі (електронна пошта, номер телефону тощо).

Учасники справи, зважаючи на недостатність коштів в Господарського суду Дніпропетровської області на відправку поштової кореспонденції, можуть:

- надати інформацію про їх електронні адреси (за наявності) для надіслання судом процесуальних документів пов’язаних з розглядом справи.

- зареєструватися (створити поштову скриньку електронного суду) в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua та подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді у конкретній справі, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в заявці.

- отримувати процесуальні документи безпосередньо в суді.