flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ!

15 березня 2022, 13:57

Шановні учасники судового процесу та відвідувачі суду!

 

Відповідно до рішення зборів суддів №2 від 24.02.2022 та розпорядження голови суду №30 від 24.02.2022 розгляд справ у відкритих судових засіданнях, призначених Господарським судом Дніпропетровської області з 24.02.2022 не відбуватиметься до усунення обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров'ю та безпеці відвідувачів суду в умовах воєнної агресії проти України.

Про подальший рух справ буде повідомлено додатково.

Розгляд справ Господарським судом Дніпропетровської області здійснюватиметься за наявності письмової згоди від усіх учасників судового провадження про розгляд справи без їх участі, а також за наявності заяв від усіх учасників процесу про розгляд справ в режимі відеоконференцзв’язку за допомогою будь – яких технічних засобів, зокрема власних.

Розгляд справ в порядку спрощенного провадження не припиняється та продовжується у відповідності до вимог чинного процесуального законодавства.

Призупинена робота з прийому громадян.

  Обмежено вхід до приміщення Господарського суду Дніпропетровської області відвідувачам суду (учасникам судових проваджень, особам, які не є учасниками судових проваджень та ін.), крім тих, які мають намір подати документи через канцелярію суду.

Рекомендовано учасникам процесів направляти кореспонденцію на адресу суду:

- за допомогою електронної пошти: inbox@dp.arbitr.gov.ua;

- за допомогою сервісу «Електронний суд»;

- засобами поштового зв’язку: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.