flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Власова Євгена Юрійовича справа № 904/9238/21

17 січня 2022, 17:29

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Колісника І.І., перебуває справа №904/9238/21 за позовом Акціонерного товариства "Таскомбанк" до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "Інжинірінг-Сервіс", відповідача-2: Власова Євгена Юрійовича про солідарне стягнення заборгованості в сумі 427 427,67 грн.

Повідомляємо, що ухвалою суду від 13.01.2022 прийнято позовну заяву до розгляду за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання на 15.02.2022 о 10:40, яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання (кабінеті) № 1-208 за адресою: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Запропоновано учасникам справи подати до суду:

Відповідачам-1 ,2:

- протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі підготувати відповідно до вимог статей 165, 178 ГПК України відзив на позовну заяву та надіслати його оригінал суду, а копію відзиву та доданих до нього документів – позивачу;

- протягом 5 днів з дня отримання від позивача відповіді на відзив (за наявності) надати суду, а також позивачу заперечення з урахуванням вимог частин третьої – шостої статті 165 та статті 167 ГПК України.

Позивачу:

- у 5-ти денний строк з дня отримання відзивів на позов подати суду, а також усім учасникам справи відповіді на відзиви з урахуванням вимог частин третьої – шостої статті 165 та статті 166 ГПК України.

Учасникам справи:

- при поданні заяв по суті справи надати суду докази на підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників для перевірки судом дотримання строку подачі відповідних заяв;

- заяви, клопотання, заперечення, пояснення щодо суті справи подавати до суду у письмовому вигляді з доказами надсилання на адресу іншим учасникам справи, з дотриманням визначених законом чи судом процесуальних строків та відповідно до вимог, серед іншого, статей 169, 170 ГПК України.

Попередити відповідачів-1,2, що у разі ненадання відзивів у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити учасникам справи, що на період карантину участь представників сторін в підготовчому/судовому засіданні потребує дотримання встановлених правил санітарної й протиепідемічної безпеки з використанням засобів індивідуального захисту (маски, рукавички тощо).

 Обмежити на період карантину доступ у судове засідання осіб, які не є учасниками судового процесу (вільних слухачів).

Запропонувати учасникам справи надати суду інформацію щодо всіх наявних засобів зв`язку для оперативного повідомлення про дату, час та місце підготовчого/судового засідання у справі (електронна пошта, номер телефону тощо).

Повідомити учасників справи про те, що інформація у цій справі доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\.