flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін та відвідувачів Господарського суду Дніпропетровської області!

02 листопада 2021, 15:54

Господарський суд Дніпропетровської області інформує, що незважаючи на встановлення у Дніпропетровській області та місті Дніпро «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення респіраторної хвороби COVID-l9, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, продовжує працювати у звичному режимі, дотримуючись обмежень і рекомендацій для судів щодо роботи в умовах карантину.

Ознайомитись із рекомендаціями можна за посиланням: https://cutt.ly/NRNr0xV.  

Забезпечуючи право громадян на доступ до правосуддя, з метою зменшення кількості присутніх у залі судових засідань рекомендуємо сторонам та їхнім представникам брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференцзв’язку з використанням власних технічних засобів. Нагадуємо про функціонування трьох підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи: «Електронний кабінет», «Електронний суд» та підсистема відеоконференцзв’язку.

У разі необхідності безпосередньої присутності учасників проваджень у залі судових засідань, з урахуванням норм процесуального законодавства, просимо перебувати у приміщеннях суду в засобах особистого захисту (масках, респіраторах, рукавичках тощо) та дотримуватися безпечної дистанції.

Питання щодо допуску осіб, які не є учасниками проваджень розглядає головуючий у засіданні суддя. Суд може прийняти рішення про обмеження доступу осіб, які не є учасниками судового процесу, в судове засідання під час карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», якщо участь в судовому засіданні становитиме загрозу життю чи здоров'ю особи.

На посту охорони та в канцелярії суду розміщено дезінфектори для рук, якими може скористатися кожен охочий. На посту служби судової охорони дистанційно вимірюється температура відвідувачів суду.

Прибирання приміщень суду (у тому числі залів судових засідань, кабінетів суддів та працівників апарату, місць загального користування) здійснюється згідно з встановленим графіком і з використанням спеціальних антисептичних засобів.

На час встановленого «червоного» рівня епідемічної небезпеки в суді тимчасово призупинено особистий прийом громадян керівництвом суду, проведення заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю (дні відкритих дверей, семінарів, екскурсій тощо).

За посиланням: https://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/gromadyanam/robotasudu/1204105/ ви маєте можливість ознайомитись з розпорядження голови суду щодо запровадження протиепідемічних заходів.

 

Бережіть себе і своїх близьких!