flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Жевницького Олександра Володимировича справа №904/6035/21

03 вересня 2021, 18:28

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області перебуває справа              № 904/6035/21 за позовом публічного акціонерного  товариства  акціонерного  банку "Укргазбанк" (м. Київ) до товариства з обмеженою відповідальністю "Альфа-Мет"                  (м. Дніпро), Жевницького Олександра Володимировича (м. Дніпро)  про стягнення заборгованості за кредитним договором 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 11.08.2021 відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 03.09.2021 повторно витребувано від відповідачів відзив на позовну заяву. 

Відповідачу 1, 2  виконати вимоги пункту 3 ухвали суду від 11.08.2021 щодо надання відзиву.

Учасники справи, при поданні заяв по суті справи, повинні надати до суду докази в підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників, для перевірки судом дотримання строку при подачі відповідних заяв, а також, докази направлення на адресу інших учасників процесу заяв, що подаються до суду.

  1. Роз'яснити сторонам:

для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

  1. Зареєструватись в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.
  2. Подати до суду заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці. 

Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі Господарського суду Дніпропетровської області в мережі Інтернет (http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/) Розділ „Новини та події суду”  03.09.2021.