flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Лоб Олени Василівни (справа №904/771/21, суддя Новікова Р.Г.)

01 квітня 2021, 18:41

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської перебуває справа №904/771/21 за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк "Приватбанк" м. Київ до 1. Товариства з обмеженою відповідальністю "Спеценергоресурс" м. Дніпро 2. Фізичної особи Лоб Олени Василівни м. Дніпро про солідарне стягнення суми боргу зі сплати кредиту в розмірі 113033грн.84коп., суми боргу зі сплати процентів за користування кредитом в розмірі 7257грн.72коп., пені в розмірі 1473грн.47коп.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 15.03.2021 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Частково задовольнено клопотання позивача та вирішено здійснювати розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін. Призначено судове засідання, яке відбудеться 06.04.2021 о 10:00год.

Запропонувано відповідачам у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати суду відзив на позов відповідно до вимог статті 165 Господарського процесуального кодексу України, а також всі докази, що підтверджують заперечення проти позову; одночасно надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду.

Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи відповідно до частини 2 статті 178 Господарського процесуального кодексу України.

Роз`яснити відповідачам, що відповідно до ст. 250 Господарського процесуального кодексу України, вони мають право надати заяву з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, в строк протягом 5 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

У випадку подання заяви з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, відповідач направляє її копію на адресу інших учасників справи, докази чого надає суду (розрахунковий чек, опис вкладення до цінного листа).