flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговельно-будівельний дім "Олді", смт. Ювілейне Дніпропетровська область справа №904/6840/14

04 березня 2021, 13:57

До уваги!

Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговельно-будівельний дім "Олді", смт. Ювілейне Дніпропетровська область

справа №904/6840/14

в провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Кесі Н.Б., перебуває справа №904/6840/14 за позовом Приватного науково-виробничого підприємства "СІТОН", м. Дніпро до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговельно-будівельний дім "Олді", смт. Ювілейне Дніпропетровська область  відповідача-2: Товариства з обмеженою відповідальністю "Промислове підприємство "БЕРЛІКА", м.Бердянськ Запорізька область про припинення порушення прав інтелектуальної власності  

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 03.03.2021

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 178-185, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд –

У Х В А Л И В:

Призначити підготовче засідання на 24.03.2021 об 15:00 год.

Підготовче засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в каб. №1-107 (1 поверх) за адресою: 49006, м.Дніпро, вул.В.Винниченка,1, в режимі відеоконференції для сторін (Позивача) поза межами приміщення  суду з використанням власних технічних засобів в системі відеоконференцзв’язку "EasyCon" (https://vkz.court.gov.ua/).                                                          

Інструкція участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення "EаsyCon" знаходиться за вебпосиланням: https://easycon.com.ua/vkz_help_uk-ua.pdf.

Участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції можлива за умови використання  комп’ютерної техніки або смартфону, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення (з доступом в мережу Інтернет).

Роз’яснити учаснику відеоконференції, що для участі в судовому засіданні  йому необхідно:зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв’язку за 10 хвилин до початку судового засідання;активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв’язку;очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

На початку судового засідання учасник, що бере участь в судовому засіданні  в режимі відеоконференції, за потреби, на вимогу судді повинен показати оригінал паспорту або іншого документу, що посвідчує його особу, на сторінці з фотографією в камеру та оригінали документів, які підтверджують його повноваження на представництво.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв’язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

У випадку безпосередньої участі учасників справи в судовому засіданні, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, суд наголошує на необхідності дотримання заходів карантинного режиму (у разі продовження його дії на період розгляду справи), у тому числі й щодо використання засобів індивідуального захисту (масок, рукавичок, тощо).

Ухвала набирає законної сили відповідно до ст. 235  Господарського процесуального кодексу України і окремо від рішення суду оскарження не підлягає.