flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Висловлюємо співчуття 

15 березня 2021, 15:54

 

13 березня 2021 року приголомшило всіх нас сумною звісткою – на 67-му році пішла з життя Жукова Любов Володимирівна. 

Колектив Господарського суду Дніпропетровської області висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті Любові Володимирівни. 

Суддівську діяльність Жукова Любов Володимирівна розпочала у 1999 році на посаді судді Арбітражного суду Дніпропетровської області.

У 2002 році призначена на посаду першого заступника голови Господарського суду Дніпропетровської області. Очолювала колегію з розгляду справ у спорах, пов'язаних із захистом прав інтелектуальної власності. 

У 2009 році Любов Володимирівна переведена до Вищого господарського суду України у зв’язку з обранням суддею цього ж суду. 

За вагомі заслуги у зміцненні законності та високий професіоналізм була відзначена почесним званням «Заслужений юрист України», нагороджена знаком «Почесний працівник господарського суду» та почесними відзнаками Вищого господарського суду України та Ради суддів України.

Ми завжди пам’ятатимемо її, як достойного та принципового суддю, талановитого керівника та таку щиру та таку доброзичливу жінку з великим та добрим серцем.

 

Непоправна втрата…

Вічна пам'ять та велика шана світлій людині!