flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників по справі № 904/6440/20 – ТОВ "Агріі Україна", ТОВ АФ "Старт-Плюс", Павлоградського міськрайонного ВДВС Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, арбітражного керуючого Бурцевої І.Ю., Відділу надання адм

03 грудня 2020, 17:20

Ухвалою від 03.12.2020 господарський суд прийняв заяву  Товариства з обмеженою відповідальністю "Агріі Україна" про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю АФ "Старт-Плюс" до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 14.12.2020р. о 10:20год. в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в каб. № 1-302 (1 корпус, 3 поверх) за адресою: 49600, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка (Куйбишева), 1. Зобов’язано боржника Товариство з обмеженою відповідальністю АФ "Старт-Плюс" до дати проведення підготовчого засідання в порядку ст. 36 Кодексу України з процедур банкрутства надати до господарського суду відзив на заяву кредитора, докази в обґрунтування заперечень, докази щодо відсутності спору про право по вимогах, заявлених кредитором, баланс на останню звітну дату, докази оплати заборгованості, копію статуту. Зобов’язано Павлоградський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області надати довідку про наявність виконавчих документів, що перебувають на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі господарського суду Дніпропетровської області в мережі Інтернет (http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/) Розділ «Новини та події суду»  03.12.2020.

 

Суддя                                                                                                  А.В.Суховаров