flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № Б38/26/15/183/06 за заявою Комунального підприємства "Жовтоводськтепломережа", м. Жовті Води до Відкритого акціонерного товариства "Південний радіозав

27 листопада 2020, 17:43

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора № б/н від 23.11.2020р. про відкладення судового засідання на іншу дату та продовження строку ліквідаційної процедури ВАТ "Південний радіозавод" та повноваження ліквідатора ВАТ "Південний радіозавод" арбітражного керуючого Дерябкіна О.Е. на 2 місяці задовольнити.

Продовжити строк ліквідаційної процедури ВАТ "Південний радіозавод" та повноваження ліквідатора ВАТ "Південний радіозавод" арбітражного керуючого Дерябкіна О.Е. на 2 місяці.

Відкласти судове засідання для розгляду звіту ліквідатора на 19.01.2021р. о 10:00год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2 - 201.

Зобов'язати ліквідатора - надати суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури, документи щодо передачі Жовтоводською міською радою об’єкти житлового фонду, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена у 10-ти денний строк до Центрального апеляційного господарського суду через господарський суд Дніпропетровської області.

Ухвала підписана 25.11.2020р.

Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору, Жовтоводській міській раді.

 

Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382

Кримінального кодексу України.

 

 Суддя

    

                 І.В. Владимиренко