flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати анкетного опитування відвідувачів суду та учасників судових процесів

29 листопада 2019, 09:33

З 23 вересня по 11 жовтня 2019 року в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області проведено анкетне опитування відвідувачів суду та учасників судових процесів.

 Під час цього заходу оцінювалися робота суддів та працівників апарату суду, їх етична поведінка, ефективність організації роботи суду в цілому та ін. 

Опрацювавши матеріали анкет, Господарський суд Дніпропетровської області встановив, що в ньому взяли участь 43 особи.   

У цілому діяльність Господарського суду Дніпропетровської області зазначеними особами оцінена позитивно: судом отримано 19 п’ятірок (44%), 16 четвірок (37%), п’ять трійок (12%). Три особи (7%) не надали оцінку діяльності суду.

Запропоновані анкети окремо містили питання щодо організації роботи канцелярії суду. 36 респондентів (84%) на «добре» і «відмінно» оцінили ввічливість і тактовність працівників канцелярії, графік прийому документів та зручність їх подання.

Етичною поведінкою суддів та працівників апарату суду задоволені 34 особи, з яких коректне та доброзичливе ставлення до себе на оцінку «добре» відзначило 23 особи (53%), на оцінку «відмінно» – 11 осіб (26%).

У тій чи іншій мірі опитані особи задоволені наповненістю інформаційних ресурсів Господарського суду Дніпропетровської області (інформаційних стендів у приміщенні суду, офіційного веб-сайту суду, сторінки суду в соціальній мережі Facebook тощо). Так, 24 особи (56%) задоволені наявною інформацією, не повністю задоволені – 14 осіб (33%), не задоволені – три особи (7%), одна особа (2%) зазначила, що не використовує зазначені інформаційні ресурси і одна особа (2%) відповіді не надала. 

Особливої уваги в умовах сьогодення заслуговують відповіді на запитання, які стосуються довіри до Господарського суду Дніпропетровської області та господарських судів України в цілому. 

Узагальнені дані заповнених анкет свідчать, що більшість респондентів (30 осіб або 70%) висловлюють довіру Господарському суду Дніпропетровської області. 23 респонденти або 54% довіряють господарським судам України. 

Господарський суд Дніпропетровської області щиро дякує за співпрацю всім особам, які взяли участь в опитуванні!

З повним текстом узагальнених даних проведеного анкетування можна ознайомитись за посиланням.