flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/794/14 за заявою Публічного акціонерного товариства " БАНК ФОРУМ", м. Київ до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "ВЕСТА ІНДАСТРІАЛ" (4

25 червня 2020, 17:21

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 25.06.2020р.: 

Керуючись ст. ст. 28, 29 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, Перехідними положеннями Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд - 

УХВАЛИВ: 

Заяву ТОВ "АК ГРУП 1" № б/н від б/д про заміну первісного кредитора АТ "ВТБ Банк" на нового кредитора ТОВ "АК ГРУП 1", прийняти до розгляду.

Призначити судове засідання для розгляду заяви ТОВ "АК ГРУП 1" № б/н від б/д про заміну первісного кредитора АТ "ВТБ Банк" на нового кредитора ТОВ "АК ГРУП 1" на 15.07.2020р. о 12:30год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2-201.

Зобов'язати:

ТОВ "АК ГРУП 1" - надати суду нормативне та документальне обґрунтування заявленої заяви (оригінали доданих до заяви документів для огляду судом) та докази направлення даної заяви учасникам провадження у справі.

Керуючого санацією, боржника та кредиторів - надати суду заперечення стосовно заявленої ТОВ "АК ГРУП 1" заяви про заміну кредиторів првонаступником.

Керуючого санацією - повідомити учасників провадження у справі про банкрутство та ТОВ "АК ГРУП 1" про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду. 

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство, ТОВ "АК ГРУП 1"  визнати обов'язковою. 

Ухвали, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана 25.06.2020 року. 

Копію ухвали надіслати: кредиторам, боржнику, керуючому санацією, ТОВ "АК ГРУП 1". 

         Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України. 

        Суддя                                                                                                              І.В.Владимиренко