flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТОВ "АРТ ФЕНІКС"; ТОВ "АГРОХІМІЧНА КОМПАНІЯ "ВІТАГРО"; Приватне підприємство "АГРО-ФТ " справа №904/1751/16, Суддя Владимиренко І.В.

18 червня 2020, 15:57

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/1751/16 за заявою Приватного підприємства "АГРО-ФТ", м. Дніпро до боржника Приватного підприємства "АГРО-ФТ" (м. Дніпро, вул. Академіка Лазаряна, 9, кв.57, код ЄДРПОУ 32887857) про визнання банкрутом

 

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 16.06.2020 року:

Керуючись ст.ст.16, 23, 94 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, Перехідними положеннями Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ: 

Клопотання кредитора ТОВ "АРТ ФЕНІКС" № 10/06 від 10.06.20р. про відкладення розгляду справи, клопотання керуючого санації ПП "АГРО-ФТ" № 12/06-1 від 12.06.20р. про відкладення розгляду справи задовольнити.

Відкласти попереднє засідання суду на 21.07.2020р. о 10:00год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченко, 1, зал судового засідання № 2-201.

Зобов'язати:

Розпорядника майна - надати суду звіт про проведену роботу в процедурі санації, реєстр вимог кредиторів, повідомлення щодо розгляду кредиторських вимог, заперечення на додаткові пояснення АТ "Банк Кредит Дніпро" № б/н від 05.03.2020р., повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Керуючого санацією - надати суду звіт про проведену роботу в процедурі санації, надати суду повідомлення щодо розгляду кредиторських вимог, заперечення на додаткові пояснення АТ "Банк Кредит Дніпро" № б/н від 05.03.2020р., детальний звіт про проведену роботу в процедурі санації. 

ТОВ "Біофорсе" та ТОВ "АРТ Фенікс" - надати пояснення на заперечення АТ "Акціонерний банк "Радабанк" щодо визнання грошових вимог, заперечення на додаткові пояснення АТ "Банк Кредит Дніпро" № б/н від 05.03.2020р.

Заявників кредиторських вимог - надати суду всі документи підтверджуючи заявлені кредиторські вимоги до боржника (оригінали для огляду, засвідчені належним чином копії до матеріалів справи), надати детальний  розрахунок грошових вимог, які виникли на день відкриття провадження у справі про банкрутство (з окремим визначенням основного боргу, штрафних санкцій, пені).

Явку у  судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана 17.06.2020р.

Копію ухвали направити боржнику, керуючому санацією, розпоряднику майна, ПАТ "АБ "Радабанк", ПАТ "Банк Кредит Дніпро", ТОВ "Біофорсе", ТОВ "АРТ Фенікс", ТОВ "Агрохімічна компанія "ВІТАГРО".

Попередити учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Відповідно до ч. 9 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

 

.  

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко