flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! ТОВ «Верус»; Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Дніпро Дніпропетровської області справа №904/769/16, Суддя Владимиренко І.В.

18 червня 2020, 15:56

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/769/16 Кредитори:

1.Публічне акціонерного товариство Комерційний банк "ПРИВАТБАНК", м. Дніпропетровськ 2.Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Дніпропетровській області Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "Українське фінансове агентство "ВЕРУС" (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Метробудівська, 3, офіс 181; ЄДРПОУ 34562954) про визнання банкрутом              

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 16.06.2020 року:

Керуючись ст.ст. 60, 61, 65 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 119, 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд - 

УХВАЛИВ: 

Відкласти судове засідання з розгляду звіту ліквідатора на 29.07.2020р. о 10:00год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2-201.

Продовжити строк ліквідаційної процедури ТОВ "Українське фінансове агентство "ВЕРУС" та повноваження ліквідатора ТОВ "Українське фінансове агентство "ВЕРУС" арбітражного керуючого Пляки С.В. до дати судового засідання до 29.07.2020р.

Зобов'язати:

Ліквідатора - надати суду всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури, звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат, протокол комітету кредиторів про схвалення звіту ліквідатора за підсумками ліквідаційної процедури та схвалення звіту ліквідатора  про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Кредиторів - надати суду заперечення на поданий ліквідатором звіт за підсумками ліквідаційної процедури.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана та набирає законної сили - 17.06.2020р.

Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору.

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко