flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМ-ОД" (49094, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 32, ЄДРПОУ 35410271) справа №904/3074/20), Суддя Владимиренко І.В.

17 червня 2020, 15:45

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № №904/3074/20 за заявою  Акціонерного товариства комерційний банк "ПРИВАТБАНК", м. Київ до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМ-ОД" (49094, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 32, ЄДРПОУ 35410271) про визнання банкрутом

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 15.06.2020 року:

Керуючись ст. ст.2, 28, 35 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -   

 

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Акціонерного товариства комерційний банк "ПРИВАТБАНК", м. Київ до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "КОМ-ОД" (49094, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 32, ЄДРПОУ 35410271) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 15.06.2020р. о 10:15год. в приміщенні господарського суду, зал судових засідань № 2-201.

Зобов’язати ініціюючого кредитора АТ КБ "ПРИВАТБАНК" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду оригінали документів, доданих до заяви про відкриття провадження (для огляду у судовому засіданні), докази відсутності спору про право щодо вимог, які є підставою для  подачі заяви про відкриття  провадження  у справі.

Зобов’язати боржника ТОВ "КОМ-ОД" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду відзив на заяву кредитора, докази в обґрунтування заперечень, докази щодо відсутності спору про право по вимогах, заявлених  кредитором, баланс на останню звітну дату, докази оплати заборгованості, копію статуту.

Зобов'язати Соборний відділ державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) – довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Зобов'язати арбітражних керуючих Гонту О.А., Ушакову Н.О., Трофімова Д.Ю. на протязі трьох днів з дня отримання даної ухвали - до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду відзив на заяву кредитора, докази в обґрунтування заперечень, докази щодо відсутності спору про право по вимогах, заявлених  кредитором, баланс на останню звітну дату, докази оплати заборгованості, копію статуту.

 

Визнати обов’язковою явку в підготовче засідання арбітражних керуючих Гонти О.А., Ушакової Н.О., Трофімова Д.Ю., представників ініціюючого кредитора та боржника.

 

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражним керуючим Гонті О.А., Ушаковій Н.О., Трофімову Д.Ю.; Соборному ВДВС у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро); державному реєстратору Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

 

Ухвала набирає законної сили 15.06.2020р. та не підлягає оскарженню.

 

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

 

Суддя

 

 І.В.Владимиренко