flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "СОЮЗ-3", с. Январське, Покровськоі'о району Дніпропетровської області; Олексіївської сільської ради об'єднаної територіальної громади Первомайського району Харківської області (6412

17 червня 2020, 15:44

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № №904/7962/15(904/2971/20) За позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "СОЮЗ-3", с. Январське, Покровськоі'о району Дніпропетровської області до Олексіївської сільської ради об'єднаної територіальної громади Первомайського району Харківської області (64122, Харківська область, Первомайський район, с. Олексіївка, вул. Центральна, буд. 18, код ЄДРПОУ: 04398519)

треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Державний реєстратор виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області Черниченко Тетяна Олексіївна; Державний реєстратор виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області Лозовська Марина Михайлівна; Любіва Світлана Іванівна, Лагина Ганна Володимирівна, Бабичев Олександр Іванович,  Кочетига Олена Олександрівна, Парасочка Андрій Іванович, Кулик Сергій Олександрович, Ряднова Зінаіда Арсентіївна, Горелкова Валентина Олександрівна, Барбінов Юрій Васильович, Плотніков Ігор Сергійович, Зуєв Сергій Миколайович, Клименко Валентина Василівна, Садова Таїсія Вікторівна, Дурнєва Катерина Вікторівна, Гончаров Володимир Вадимович, Дурнєва Карина Арменівна, Толокнєєва Олена Омелянівна, Плохой Євгеній Леонідович, Тиняков Ярослав Павлович, Золотухін Юрій Володимирович, Шиш Віктор Григорович, Панов Ігор Михайлович, Фермерське господарство “АЛАС” про визнання протиправним та скасування рішення  

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 15.06.2020 року:

Керуючись ст.119, ч.2 ст.182, п.3 ч.2 ст.183, ст.ст. 216, 234, 235, 243 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд -

 

УХВАЛИВ:

 

Клопотання Фермерського господарства "АЛАС" № б/н від б/д про вступ у справу третьої особи прийняти до розгляду. 

Клопотання Фермерського господарства "АЛАС" № б/н від б/д про вступ у справу третьої особи задовольнити. 

Залучити Фермерське господарство “АЛАС” (ідентифікаційний код 22705014; 64110, Харківська обл., Первомайєький район, село Берека, вулиця Корнєва, будинок 31 А) до участі у справі №904/7962/15 (904/2971/20) у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет позову на стороні відповідача.

Клопотання третьої особи Шиша В.Г. № б/н від 12.06.20р. про залучення до справи Шиша В.Г. в якості відповідача прийняти до розгляду.

Клопотання відповідача № 02-19/943 від 12.06.20р. про відкладення розгляду справи задовольнити.

Відкласти підготовче засідання, розгляд заяви позивача № б/н від 02.06.2020р. про забезпечення позову та клопотання третьої особи Шиша В.Г. № б/н від 12.06.20р. про залучення до справи Шиша В.Г. в якості відповідача на 08.07.2020р. о 15:00год.

Засідання суду відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання № 2-201 за адресою: 49600, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Викликати у судове засідання повноважних представників сторін та третіх осіб, визнавши їх явку обов’язковою.

Зобов'язати до засідання подати:

позивачу - надати відповідь на відзив, надати суду нормативне та документальне обґрунтування поданої заяви про забезпечення позову, документальні докази які підтверджують проведення висіву посівних матеріалів на спірній земельній ділянці, повідомити відповідача та третіх осіб про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

У випадку подання відповіді на відзив, направити її копію на адресу відповідача, докази чого надати суду (розрахунковий чек, опис вкладення до цінного листа).

відповідачу - надати відзив на позовну заяву, а також всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову та заперечення на заяву про забезпечення позову.

У випадку подання заперечень на відповідь на відзив, направити їх копію на адресу позивача, докази чого надати суду (розрахунковий чек, опис вкладення до цінного листа).

Зобов'язати третіх осіб - надати суду письмові пояснення (заперечення) на позовну заяву та заяву про забезпечення позову, документальне і нормативне обґрунтування викладених доводів; документальні докази які підтверджують проведення висіву посівних матеріалів на спірній земельній ділянці.

У випадку подання письмових пояснень (заперечень) на позовну заяву та заяву про забезпечення позову, направити їх копію на адресу позивача та відповідача, докази чого надати суду (розрахунковий чек, опис вкладення до цінного листа).

сторонам:

- належним чином засвідчені копії документів на підтвердження процесуальних повноважень їх представників відповідно до вимог, передбачених статтею 60 Господарського процесуального кодексу України (оригінали надати для огляду в судове засідання).

Звернути увагу учасників справи, що заяви, клопотання і заперечення при розгляді справи судом подаються за правилами, встановленими статями 169, 170 Господарського процесуального кодексу України.

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до ст.135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу. 

 

Ухвала може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені статтями 256, 257 Господарського процесуального кодексу України.

 Ухвала підписана - 15.06.2020р.

 

.  

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко