flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариства з обмеженою відповідальністю "СЮЛЬБАН" справа №904/1933/13-г, Суддя Владимиренко І.В.

16 червня 2020, 15:01

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № №904/1933/13-г Кредитори:

1.Товариство з обмеженою відповідальністю "СЮЛЬБАН", м. Дніпропетровськ

2.Акціонерне товариство "ДТЕК Дніпровські Електромережі", м. Дніпро

Боржник: Комунальне виробниче житлове ремонтно - експлуатаційне підприємство Жовтневого району (м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 82, код ЄДРПОУ 05451351)

про визнання банкрутом             

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 09.06.2020 року:

Керуючись ст. ст. 26, 28, 29, 36 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, ст. ст. ч. 4 ст. 25 Прикінцевих та Перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 119, 216, 234, 235 Господарсько процесуального кодексу України, господарський суд, - 

УХВАЛИВ: 

Відкласти судове засідання на 14.07.2020р. о 12:30год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2-201.

Клопотання керуючого санацією № 02-08/08/03 від 25.05.20р. про продовження строку процедури санації КВЖРЕП Жовтневого району м. Дніпропетровська та повноваження керуючого санацією арбітражного керуючого Морозова І.А. на 3 місяці задовольнити частково.

Продовжити строк процедури санації КВЖРЕП Жовтневого району м. Дніпропетровська та повноваження керуючого санацією КВЖРЕП Жовтневого району м. Дніпропетровська арбітражного керуючого Морозова І.А. до дати наступного судового засідання до 14.07.2020р.

Зобов’язати керуючого санацією - ннадати суду рішення комітету кредиторів щодо подальшої процедури, повідомити всіх виявлених кредиторів про час та місце судового засідання, докази повідомлень, надати суду.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та оскарженню не підлягає.

Ухвала підписана 09.06.2020р.

Копію ухвали направити кредиторам, боржнику, керуючому санацією, Дніпровській міській раді, Прокуратурі Дніпропетровської області.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці..  

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко