flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги фізичної особи-підприємця Карасьова Артема Валерійовича Справа № 904/6111/19 (суддя Татарчук В.О.)

05 червня 2020, 13:51

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 02.06.2020 відкладено підготовче засідання на 16.06.2020 о 09:30год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в   кабінеті № 3-203 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Відповідачу надати до суду та направити позивачу відзив на позовну заяву.

 

Явка в судове засідання повноважних представників учасників судового процесу обов’язкова.

Рекомендувано учасникам справи, у зв’язку з можливістю затримки відправлення поштової кореспонденції, вихідну кореспонденцію отримувати особисто в суді або через систему “Електронний суд”.

Роз'яснено сторонам:

для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

  1. Зареєструватись в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.
  2. Подати до суду заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

Суддя                                                                                В.О. Татарчук