flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги приватного підприємства "ІМТ ПЛЮС" Справа № 904/2116/20 (суддя Татарчук В.О.)

05 червня 2020, 13:49

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від  29.05.2020 відповідача зобов’язано надати до суду та направити позивачу відзив на позов .

Учасники справи, при поданні заяв по суті справи, повинні надати до суду докази в підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників, для перевірки судом дотримання строку при подачі відповідних заяв, а також, докази направлення на адресу інших учасників процесу заяв, що подаються до суду.

Рекомендувано учасникам справи, у зв’язку з можливістю затримки відправлення поштової кореспонденції, вихідну кореспонденцію отримувати особисто в суді або через систему “Електронний суд”.

Роз'яснено сторонам:

для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

  1. Зареєструватись в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.
  2. Подати до суду заяву про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

Суддя                                                                                В.О. Татарчук