flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Товариство з обмеженою відповідальністю "ФРІЛАЙН ТРЕЙД"; Товариство з обмеженою відповідальністю "Сінусбуд"; ТОВ"Молбілд Груп"; Кульбачевський О.І. справа №904/7679/15, Суддя Владимиренко І.В.

04 червня 2020, 15:51

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/7679/15 Кредитори:

1.Товариство з обмеженою відповідальністю "Сінусбуд", м. Київ

2.Товариство з обмеженою відповідальністю «МОЛБІЛД ГРУП», м. Миколаїв

3.Публічне акціонерне товариство "ДЕРЖАВНИЙ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНИЙ БАНК УКРАЇНИ" в особі Філії АТ "Укрексімбанк" у м. Донецьку

  1. Головне управління ДФС у Полтавській області
  2. Товариство з обмеженою відповідальністю "ФРІЛАЙН ТРЕЙД", м. Київ

6.Фонд міського майна Кременчуцької міської Ради Полтавської області

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "Амстор-М" (49038, м. Дніпропетровськ, вул. Ленінградська, 27; ЄДРПОУ 33589085) про визнання банкрутом

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 02.06.2020 року:

Керуючись ст.ст. 60, 61 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, ст.ст. 121, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд,

УХВАЛИВ:

 

Клопотання Головного управління ДПС у Полтавській області № 189 від 25.05.20р. про заміну кредитора прийняти до розгляду.

Призначити судове засідання з розгляду клопотання Головного управління ДПС у Полтавській області № 189 від 25.05.20р. про заміну кредитора на 08.07.2020р. о 12:45год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2 - 201.

Зобов’язати:

Головне управління ДПС у Полтавській області - надати суду нормативне та документальне обґрунтування заявленого клопотання, докази направлення даного клопотання ліквідатору та кредиторам.

Кредиторів та ліквідатора - надати суду заперечення стосовно заявленого ГУ ДПС у Полтавській області клопотання.

Ліквідатора - повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

Ухвала підписана - 02.06.2020р.

Копію ухвали направити кредиторам, ліквідатору.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко