flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Супрун Євген Дорофеєвич; Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Дніпро»; Ракіна А.А.; ГУ ПФУ Дніпропетровської області; ГУ ДФС Дніпропетровської обл.; справа №Б24/95/00, Суддя Владимиренко І.В.

29 травня 2020, 16:28

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № Б24/95/00 за заявою Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області до боржника ДП "Криворізька Автобаза № 16" ВАТ "Криворіжбудтранс" (50086, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. 50 років Радянської міліції, 7; ЄДРПОУ 01236393)

про визнання банкрутом

 Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 27.05.2020 року:

Керуючись ст. ст. 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 119, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора № 02-02/83 від 08.05.20р. про продовження строку ліквідаційної процедури КМП "Медтехніка" та повноваження ліквідатора КМП "Медтехніка" арбітражного керуючого Ракіної А.А. на 3 місяця задовольнити. Продовжити строк ліквідаційної процедури КМП "Медтехніка" та повноважень ліквідатора КМП "Медтехніка" Ракіної А.А. на 3 місяці.

Зобов’язати ліквідатора - після закінчення ліквідаційної процедури надати до суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та підлягає оскарженню.

Ухвали підписана 27.05.2020р.

Копію ухвали надіслати: кредиторам, ліквідатору.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко