flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "КРИВОРІЖГАЗ"; Українська універсальна біржа; Колісніченко Є.Ю.;Криворізьке південне обласне управління ПФУ Дніпропетровської області; Південно-Східне міжрегіональне управління МЮУ;

29 травня 2020, 16:28

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № Б24/135/02 за заявою Трудового колективу КМП "Медтехніка" в особі Войтун Марини Іванівни, м. Кривий Ріг до боржника Криворізького міського підприємства "Медтехніка",50007, м.Кривий Ріг,вул. Вільгема Піка, 24 (ЄДРПОУ 19317352) про визнання банкрутом

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 27.05.2020 року:

Керуючись ст. ст. 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 119, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора № 02-02/83 від 08.05.20р. про продовження строку ліквідаційної процедури КМП "Медтехніка" та повноваження ліквідатора КМП "Медтехніка" арбітражного керуючого Ракіної А.А. на 3 місяця задовольнити.

Продовжити строк ліквідаційної процедури КМП "Медтехніка" та повноважень ліквідатора КМП "Медтехніка" Ракіної А.А. на 3 місяці.

Зобов’язати ліквідатора - після закінчення ліквідаційної процедури надати до суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та підлягає оскарженню.

Ухвали підписана 27.05.2020р.

Копію ухвали надіслати: кредиторам, ліквідатору.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко