flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! - Товариства з обмеженою відповідальністю "ЗАХІДНА ДИСТРИБУЦІЙНА МЕРЕЖА", м. Дніпро -.Публічного акціонерного товариства "УКРСИББАНК", м. Харків -.Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області

26 травня 2020, 17:32

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № 904/5052/16 Кредитори:

1.Товариство з обмеженою відповідальністю "ЗАХІДНА ДИСТРИБУЦІЙНА МЕРЕЖА", м. Дніпро

2.Публічне акціонерне товариство "УКРСИББАНК", м. Харків

3.Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області 

  1. Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Фінфест”, м. Дніпро

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Дистрибьюшин Юг" (49035, м. Дніпропетровськ, вул. Криворізька, б.72, код ЄДРПОУ 36161138)

про визнання банкрутом

 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 20.05.2020 року:

 

Керуючись ст.ст. 60, 61, 65 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 119, 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

 

УХВАЛИВ:

 

Відкласти засідання з розгляду звіту ліквідатора на 07.07.2020р. о 11:00год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання 2-201.

Продовжити строк ліквідаційної процедури ТОВ "ГРАНД ПОЛІМЕР ГРУП та повноваження ліквідатора ТОВ "ГРАНД ПОЛІМЕР ГРУП" Вітер Д.М. до дати судового засіданні до 07.07.2020р.

Зобов’язати ліквідатора - надати суду всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

 

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

 

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та оскарженню не підлягає. 

Ухвала підписана - 20.05.2020 року.

 

Копію ухвали направити: кредиторам, ліквідатору.

 

Попередити представників сторін та учасників провадження по справі про те, що відповідно до ст.135 ГПК України, за невиконання процесуальних обов’язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу, суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко