flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! -.Комунального підприємства "Жовтоводськтепломережа", м. Жовті Води -Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Дніпропетровськ -Акціонерне товариство "ДТЕК Дніпровські Електромер

26 травня 2020, 17:29

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Владимиренко І.В. перебуває справа № Б38/26/15/183/06 Кредитори:

1.Комунальне підприємство "Жовтоводськтепломережа", м. Жовті Води

2.Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Дніпропетровськ

3.Акціонерне товариство "ДТЕК Дніпровські Електромережі", м. Дніпро

4.Комунальне підприємство "Жовтоводські електричні мережі" Дніпропетровської обласної ради, м. Жовті Води

5.Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області

6.Дніпропетровський обласний центр зайнятості, м. Дніпро

7.Комунальне підприємство "Жовтоводський водоканал" Дніпропетровської обласної ради, м. Жовті Води

8.Товариство з обмеженою відповідальністю "БІС-електронік", м. Київ

9.Товариство з обмеженою відповідальністю "Дніпро-Сервіс-Реєстр", м. Дніпропетровськ

10.Відкрите акціонерне товариство "Дніпровський машинобудівний завод", м. Дніпропетровськ

11.Первинна профспілкова організація Відкритого акціонерного товариства "Південний радіозавод", м. Жовті Води

12.Головне управління ДФС у Дніпропетровській області, м. Дніпро

13.Закрите акціонерне товариство "Вінницький проектний інститут", м. Вінниця

14.Жовтоводське виробниче житлово-ремонтно-експлуатаційне об'єднання, м. Жовті Води

15.Відкрите акціонерне товариство "Кіровоградобленерго", м. Кіровоград, в особі Петрівського району електричних мереж, смт. Петрове Кіровоградської області

  1. Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області

- Відкрите акціонерне товариство  "Південний радіозавод", м. Жовті Води, Дніпропетровської області (ЄДРПОУ 14313949)

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 20.05.2020 року:

Керуючись ст. ст. 60, 61, 65 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 119, 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідатора № б/н від 20.05.20р. про відкладення розгляду справи задовольнити.

Відкласти судове засідання з розгляду клопотання ліквідатора № б/н від 16.03.20р. про зобов'язання Жовтоводської міської ради прийняти без додаткових умов об'єкти інфраструктури, а саме: тротуар по вул. Заводська (інв. №920008), об'єкти благоустрою будинку №1 по вул. Кропоткіна (інв. №920002) та зелені насадження у кількості 69 одиниць та звіту ліквідатора на 07.07.2020р. о 11:30 год.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Дніпропетровської області, зал судового засідання № 2 - 201.

Продовжити строк ліквідаційної процедури ВАТ "Південний радіозавод" та повноваження ліквідатора ВАТ "Південний радіозавод" арбітражного керуючого Дерябкіна О.Е. до дати судового засідання 07.07.2020р.

Зобов'язати:

Кредиторів - надати суду заперечення на клопотання ліквідатора про зобов'язання Жовтоводської міської ради прийняти без додаткових умов об'єкти інфраструктури, а саме: тротуар по вул. Заводська (інв. №920008), об'єкти благоустрою будинку №1 по вул. Кропоткіна (інв. №920002) та зелені насадження у кількості 69 одиниць.

Ліквідатора - надати суду нормативне та документальне обґрунтування поданого клопотання про зобов'язання Жовтоводської міської ради прийняти без додаткових умов об'єкти інфраструктури, а саме: тротуар по вул. Заводська (інв. №920008), об'єкти благоустрою будинку №1 по вул. Кропоткіна (інв. №920002) та зелені насадження у кількості 69 одиниць, надати суду звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури, повідомити всіх виявлених кредиторів про час і місце судового засідання, докази повідомлення надати суду.

Жовтоводську міську раду - надати суду заперечення (пояснення) на клопотання ліквідатора клопотання ліквідатора про зобов'язання Жовтоводської міської ради прийняти без додаткових умов об'єкти інфраструктури, а саме: тротуар по вул. Заводська (інв. №920008), об'єкти благоустрою будинку №1 по вул. Кропоткіна (інв. №920002) та зелені насадження у кількості 69 одиниць.

Явку в судове засідання учасників провадження у справі про банкрутство визнати обов'язковою.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями) та не підлягає оскарженню.

Ухвала підписана 20.05.2020р.

Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору, Жовтоводській міській раді.

 

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою : mail.gov.ua.

  1. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

 

 Суддя

 

 І.В.Владимиренко