flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Он-лайн обговорення підготовки лекцій для суддів

06 травня 2020, 17:39

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний бере активну участь у заходах Національної школи суддів України

 

05 травня 2020 року Національна школа суддів України провела он-лайн обговорення  стану підготовки стандартизованих лекцій для суддів господарських судів.

 

Обговорення відбулось серед розробників лекцій, якими є судді господарських судів: Ірина Голенко, Діна Огороднік, Тетяна Гребенюк, Марія Демидова, Олена Янюк, Олена Коротун, Володимир Гевко, Тетяна Васильченко, Олена Малєєва, а також суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний.          

            

Засідання розпочав куратор господарського блоку Олександр Потильчак, який озвучив основні показники діяльності групи розробників стандартизованих лекцій для суддів господарських судів у дистанційному режимі, відзначив їхню активність і висловив подяку за творчий підхід до підготовки цієї форми занять.

 

Від початку року це вже було п’яте засідання, чотири з яких проведено в дистанційному режимі. Нові виклики, які були поставлені перед розробниками стандартизованих лекцій, були швидко прийнято та успішно подолано. За період карантину, не дивлячись на ускладнені обставини роботи під час пандемії в Україні, було розроблено вісім стандартизованих лекцій для суддів господарських судів і проведено чотири відеозаписи занять. Це безперечно позитивно впливає на якість віддаленої підготовки працівників системи правосуддя, яку організовує та забезпечує Національна школа суддів України.

 

Під час он-лайн обговорення працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова і Наталія Свиридова внесли пропозиції щодо організації оформлення розроблених матеріалів і проведення відеозаписів відповідних занять.

 

Наступне обговорення підготовки стандартизованих лекцій для суддів господарських судів призначено на 26 травня цього року.

 

За матеріалами

Національної школи

суддів України