flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Клімова Альона Леонівна справа №904/6314/19 (суддя Бондарєв Е.М.)

09 квітня 2020, 12:05

Відповідно до ч. 10 ст. 176 Господарського процесуального кодексу України якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи, суд вирішує питання про відкриття провадження у справі. Подальший виклик такої особи як відповідача у справі здійснюється через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

 

07.04.2019 рішенням Господарського суду Дніпропетровської області позовні вимоги Департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради, Дніпропетровська область, м. Дніпро до Клімової Альони Леонівни, Дніпропетровська область, м. Дніпро про стягнення заборгованості з орендної плати задоволено у повному обсязі.

 

Присуджено до стягнення з Клімової Альони Леонівни, Дніпропетровська область, м. Дніпро на користь Департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради м. Дніпро 3 963,83 грн. заборгованості з орендної плати, 216,66 грн. пені та 1 921,00 грн. витрати по сплаті судового збору.

Видати наказ після набрання рішенням законної сили.

Рішення суду може бути оскаржене протягом двадцяти днів з дня підписання рішення, шляхом подання апеляційної скарги до Центрального апеляційного господарського суду.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

З повним текстом рішення можливо ознайомиться на веб-порталі в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 

Суддя                                                                                                  Е.М. Бондарєв