flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових процесів!

06 квітня 2020, 10:36

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 (зі змінами та доповненнями), враховуючи рекомендації Ради суддів України та Вищої ради правосуддя у Господарському суді Дніпропетровської області, з 17 березня до закінчення карантинного періоду в Україні, встановлено особливий режим роботи суду.

У зв’язку з чим повідомляємо наступне:

- вхід до приміщення Господарського суду Дніпропетровської області відвідувачам суду обмежено, крім тих, які мають намір подати документи через канцелярію суду, за умови використання засобів індивідуального захисту (захисна маска та рукавички);

- у суді припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

- ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, здійснюється в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу. Заяви про ознайомлення приймаються через дистанційні засоби зв’язку - електронна пошта, факс, пошта.

Рекомендуємо всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) подавати до суду:

- засобами поштового зв’язку: 49027, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1;

- за допомогою електронної пошти: inbox@dp.arbitr.gov.ua;

- за допомогою сервісу «Електронний суд» (https://wiki.court.gov.ua/pages/viewpage.action?pageId=6848551);

- за допомогою сервісів «Електронна форма звернення громадян», «Електронний інформаційний запит на отримання публічної інформації», що розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам» (https://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/forma/).  

Учасникам судових засідань рекомендуємо подавати до суду заяви про розгляд справ за їх відсутності за наявними в справі матеріалами;

АБО

- звертатися до суду з клопотанням про  відкладення розгляду справи у зв’язку із карантинними заходами.

 

Дякуємо за розуміння!

Бажаємо здоров’я та витримки!