flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результат конкурсу головний спеціаліст фінансового відділу

10 березня 2020, 17:53

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області перебуває справа                     № 904/690/20 за судовим дорученням польського суду при вручення судових документів Шолоху Олександру.

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 03.03.2020.:

Керуючись статтями 234, 369, 370 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В :

  1. Відкласти судове засідання на 15:25 год.   17.03.2020р.
  2. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в залі судового засідання № 3-309 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.
  3. Викликати в судове засідання Шолоха Олександра.  

Повідомити Шолоха О. про дату та час судового засідання шляхом надіслання даної ухвали суду за адресою: 53860, Дніпропетровська область, Апостолівський район,                                         м. Зеленодольськ, вул. Будівельників, буд. 2/52.

  1. Попередити Шолоха О. про те, що відповідно до ч. 5, 6 ст. 370 ГПК України у разі відмови особи отримати виклик до суду чи інші документи, що підлягають врученню за дорученням іноземного суду, суддя, уповноважений працівник суду, представник адміністрації місця тримання особи робить відповідну позначку на документах, що підлягають врученню. У такому разі документи, що підлягають врученню за дорученням іноземного суду, вважаються врученими. У разі неявки до суду без поважних причин особи, яку належним чином повідомлено про день, час та місце судового засідання, якій мають бути вручені виклик до суду чи інші документи за дорученням іноземного суду, такі документи вважаються врученими.
  2. Звернути увагу Шолоха О. на те, що відповідно до ст.135 ГПК   України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.