flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Господарського суду Дніпропетровської області пройшли навчання з питань антикорупційного законодавства

10 лютого 2020, 15:41

01 січня 2020 року розпочато кампанію з декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру за 2019 рік, в тому числі і для суддів та працівників судових установ.

Яких змін зазнало антикорупційне законодавство в частині декларування? Як уникнути випадків конфлікту інтересів? Які заходи необхідно вжити для запобігання та виявлення корупційних правопорушень?

Ці та інші питання були висвітлені під час семінару для працівників місцевих та апеляційних господарських судів на тему: «Антикорупційне законодавство. Виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції». Конфлікт інтересів. Фінансовий контроль».

Захід організовано Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України і проведено в приміщенні Центрального апеляційного господарського суду.

Аби поглибити знання з антикорупційного законодавства, участь у навчанні взяли і працівники Господарського суду Дніпропетровської області.

Тонкощі наведеної тематики розкрили Ганна Блінова - кандидат юридичних наук, доцент кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Максим Захаров - головний державний ревізор-інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції Державної податкової служби у Дніпропетровській області.

За результатами проведеного семінару його учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.