flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги! Приватного підприємства "Прогресс", м. Дніпро та Логінова Євгенія Олександровича, м. Дніпро справа №904/3970/19

21 жовтня 2019, 14:43

в провадженні Господарського суду Дніпропетровської області судді Євстигнеєвої Н.М., перебуває справа №904/3970/19 за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк "Приватбанк", м. Київ до відповідача-1: Приватного підприємства "Прогресс", м. Дніпро відповідача-2:  Логінова Євгенія Олександровича, м. Дніпро про стягнення заборгованості у розмірі 26 614,10 грн.

 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 15 жовтня 2019 року:

 

Керуючись статтями 12, 176, 178, 234, 247, 250 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В :

 

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.
  2. Розглядати справу у порядку спрощеного позовного провадження.
  3. Призначити перше судове засідання у справі на 06.11.2019 о 14:30 год., яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Дніпропетровської області в кабінеті № 3-208 за адресою: 49600, м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

Відповідачам:

- протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати до суду відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам статті 165 ГПК України  і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду);

- надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, надати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Позивачу:

- протягом 10 днів з дня одержання відзиву на позовну заяву надати до суду відповідь на відзив на позовну заяву, яка має відповідати вимогам статті166 ГПК України, в якій викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень та мотиви їх визнання або відхилення.

- надіслати відповідачу копію відповіді на відзив та доданих до неї документів, надати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив відповідачу;

- уточнити найменування відповідача-2.

 

Учасники справи, при поданні заяв по суті справи, повинні надати до суду докази в підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників, для перевірки судом дотримання строку при подачі відповідних заяв, а також, докази направлення на адресу інших учасників процесу заяв, що подаються до суду.

У разі неможливості надати витребувані судом документи - надати письмові пояснення з цього приводу.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання – 15.10.2019 та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до статті 135 Господарського процесуального кодексу  України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

 

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http//dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz.

 

 

Суддя

 

Н.М. Євстигнеєва