flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До УВАГИ ТОВ "ІНТЕРКОМ"

11 жовтня 2019, 15:21

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 16.09.19р. прийнято позовну заяву Черкаської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю  "ІНТЕРКОМ" про стягнення заборгованості за договором оренди землі, до розгляду та відкрито провадження у справі.

Справа розглядається за правилами спрощеного позовного провадження без виклику (повідомлення) учасників за наявними в матеріалах справи документами.

Відповідачеві у строк встановлений ст. 165 ГПК України, надати відзив на позовну заяву, який має відповідати вимогам ст.165 ГПК України,  а також докази на його обґрунтування,  відповідно до вимог ч.6 ст. 165 ГПК України, копію відзиву завчасно направити/вручити Позивачеві, докази направлення/вручення надати суду.

 

Відповідні заяви по суті справи повинні відповідати вимогам ст. 161-168 ГПК України та мають бути подані у строк, визначений в ухвалі.

 

Роз'яснити Відповідачеві, що згідно зі ст. 178 ГПК України у строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі, відповідач має право надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

 У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

 

 

(Суддя Юзіков С.Г.).