flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Іванченко Владислава Миколайовича та Кузнецова Василя Віталійовича , справа №904/686/19.

13 березня 2019, 09:34

В провадженні Господарського суду Дніпропетровської області перебуває справа № 904/686/19 за позовом Позивача-1 Дарадуди Дмитра Васильовича,  Позивача-2: Дарадуди Марини Василівни, Позивача-3: Дарадуди Лілії Михайлівни, Позивача-4: Дарадуди Євгена Михайловича, Позивача-5: Дарадуди Антоніни Анатоліївни, Позивача-6: Дарадуди Василини Іллівни, Позивача-7: Дарадуди Катерини Леонідівни до відповідача-1: Фермерського господарська "ДАР", відповідача-2: Іванченко Владислава Миколайовича, відповідача-3: Кузнецова Василя Віталійовича, м. Дніпро про визнання недійсним рішення загальних зборів

 

 

Ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 13.03.2019 відкрито провадження у справі.

Справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання на 16.04.2019  о 14:00год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в  кабінеті № 3-408 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка , 1.

Роз'яснити Відповідачам 1,2,3, що відповідно до ст. 178 ГПК України вони мають право надати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 165 ГПК України протягом 15 днів з дня одержання цієї ухвали.

Учасники справи, при поданні заяв по суті справи, повинні надати до суду докази в підтвердження дати отримання таких заяв від інших учасників, для перевірки судом дотримання строку при подачі відповідних заяв, а також, докази направлення на адресу інших учасників процесу заяв, що подаються до суду.

Явка в підготовче засідання повноважних представників учасників судового процесу обов’язкова.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до ст.135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

 

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

 

Дата розміщення інформації на офіційному веб-порталі Господарського суду Дніпропетровської області в мережі Інтернет (http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/) Розділ „Новини та події суду”  13.03.2019.