flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Господарського суду Дніпропетровської області передає досвід майбутнім правникам

18 січня 2019, 16:37

  Закріплення на практиці теоретичних знань, здобутих слухачами у навчальних закладах, є невід’ємною складовою навчального процесу, яка дає молоді можливість підготувати себе до майбутньої професії за обраною спеціальністю.

Так, 14 січня 2019 року у студентів першого курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ стартувала ознайомча, а у студентів другого і третього курсів – навчальна практики.

З метою набуття практичних навичок до Господарського суду Дніпропетровської області прибули сім юнаків та дівчат наведеного  навчального закладу. 

Під час практики майбутні правники мають можливість ознайомитись з організацією діяльності суду, його функціями і структурою, порядком функціонування автоматизованої системи документообігу суду, документами, які реєструються та створюються за її допомогою;  набути навичок із формування і оформлення судових справ, а також побувати на судових засіданнях та наглядно побачити процес розгляду господарських справ.

Оволодіти професією студентам допоможуть керівники практики, якими призначено досвідчених фахівців із числа помічників суддів Господарського суду Дніпропетровської області.

Колектив суду сподівається, що досвід, набутий під час практичного навчання стане надійним підґрунтям у професійній діяльності молодого покоління правників.

 

Фото з відкритих джерел

мережі інтернет